Cadeau voor alle vrijwilligers van Water, Land & Dijken

Cadeau voor alle vrijwilligers van Water, Land & Dijken

Voor alle vrijwilligers van Water, Land & Dijken

Het bestuur heeft een cadeau voor u, een heerlijk fleecevest met ons nieuwe logo erop geborduurd.

Hiermee kunnen we nog beter uitdragen waar Water, Land & Dijken voor staat: Sterk in plattelandsnatuur.   Wij zijn namelijk heel blij met uw werk voor weidevogelbescherming. Samen met de boer waarbij u loopt, zorgt u er voor dat de weidevogels kunnen broeden en hun kuikens kunnen laten opgroeien. De boer kan zijn werk doen én door uw hulp de weidevogels een kans geven.   Naast de weidevogelbescherming zijn er ook veel vrijwilligers die helpen met het tellen van de weidevogels tijdens het broedseizoen of helpen met inventariseren van insecten of planten op percelen of langs slootkanten. Dit is allemaal belangrijk voor ons, want met al deze informatie kunnen we steeds kijken waar bepaalde maatregelen nodig zijn, voor bescherming of voor meer voedsel, zoals kruidenrijke graslanden.  

Ook helpt u als vrijwilliger mee om onze doelen te bereiken door bijvoorbeeld prachtige foto’s te maken van het landschap en van ons werk of door te helpen op kantoor met verschillende klussen. 

Door uw hulp kunnen we samen bijdragen aan een waardevolle plattelandsnatuur. En dat is waar het Water, Land & Dijken om te doen is. Het landschap is een beleving. Bloemenpracht, de geur van gras, schone sloten en de roep van de grutto, ons hart gaat er sneller van kloppen. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat steeds meer mensen kennismaken met dit prachtige landschap en het leren waarderen. Het dragen van dit fleecevest met ons logo kan ons daarbij helpen.  

Wij hopen van harte dat u, net als wij, volop geniet van het seizoen en van al wat groeit, zingt en bloeit.  

Met vriendelijke groet, Namens het bestuur, Sjaak Hoogendoorn

Wanneer u vrijwilliger bent bij Water, Land & Dijken, kunt u uw vest ophalen op de vrijwilligersavond op maandag 11 juni 2018 in TritonWijkplein Where, Triton 73, Purmerend, (schuin tegenover Station Overwhere).

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze avond bij te wonen en het vest mee te nemen, kunt u contact opnemen met Winnie van der Kroon van het secretariaat om een afspraak te maken om uw vest op kantoor in Purmerend op te halen, tel.nr. 0299-437463 of secretariaat@waterlandendijken.nl