Colofon

Colofon

Copyright met betrekking tot informatie op deze website
Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf alsook reproductie of distributie van de documenten en informatie.

Links naar websites van derde partijen
De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle Water, Land & Dijken. Water, Land & Dijken is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Water, Land & Dijken zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Beelmateriaal
In principe is al het beelmateriaal welke op de website van Water, Land & Dijken. Mocht er beelmateriaal zijn gebruikt waar rechten op zitten dan kunt u dit schriftelijk laten weten aan het bestuur van WLD.

Publicatie
Deze website is in juni 2012 gepubliceerd.

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u die richten aan de website redactie via email of brief.