Gouden Grutto Pul 2018

Gouden Grutto Pul 2018

In november wordt de jaarlijkse Gouden Grutto Pul uitgereikt aan de boer die op een bijzonder goede manier heeft gezorgd voor de bescherming van de weidevogels op zijn/haar bedrijf, in samenwerking met zijn vrijwilligers.

Vindt u uw boer of uw collegaboer de beste weidevogelbeschermer van het jaar? Geef hem of haar dan op voor de Gouden Grutto Pul 2018.

Dat kan heel eenvoudig: geef de naam van de boer of de naam van zijn/haar bedrijf, eventueel met een korte motivatie, door aan het secretariaat van Water Land & Dijken, Slenkstraat 70 , 1441 MS Purmerend. Het kan ook telefonisch (0299-437463) of per mail: info@waterlandendijken.nl

Een jury zal uit de inzendingen 3 boeren nomineren en op de Slotavond van het weidevogelseizoen wordt de winnaar bekend gemaakt.

Er is een hele mooie prijs te winnen, de winnaar en zijn vrijwilligers groep krijgen € 250,- om te besteden aan bijvoorbeeld extra maatregelen voor weidevogelbescherming zoals een vossenraster of voor een gezellige barbeque met elkaar.

Natuurlijk kunnen bedrijven die in voorgaande jaren zijn genomineerd, ook nu weer meedoen. Vrijwilligers, collegaboeren of andere direct betrokkenen kunnen een boer/bedrijf nomineren.

Stuur je nominatie op vóór 1 september a.s.

Terug naar het overzicht